29 de gener 2014

Novetat: Cien años de perdón de Claudio Cerdán

Cien años de perdón de Claudio Cerdán es defineix amb tres paraules: “Ver para creer”, ell mateix ho cita en la novel·la. Definitivament és impossible començar aquesta ressenya, mare meva té tanta informació. Doncs, direm que durà una setmana i quatre dies, com et canvia la vida en una setmana; en aquesta l’inspector Ramos arriba a fer una pila d’investigacions, la seva vida personal és un caos, etc.  Direm també, que el detectiu Ramos té les coses clares i així ho mostra:
“vivimos en un sistema que deja libres a los culpables y encierra a los débiles. Un tiro a tiempo,
maldita sea. Algunos se lo merecen.” [Cien años de perdón. Claudio Cerdán. Ed. Versátil, p 171]
Podríem mencionar que diu les coses pel seu nom, i d’aquestes en podem trobar més al llarg de la novel·la. Pel que fa al seu escriptor Claudio Cerdán neix a Yecla el 1981. Destacar que el 2011 guanya el Premi Novelpol amb la novel·la “El país de los ciegos” com a millor novel·la negra de l’any, i queda finalista del XIII Premi Lengua de Trapo i del Premi Silverio Canyada de la Semana Negra de Gijón. 
En fi, és un llibre non-stop, és a dir, que un no deixar de rebre informació cada minut cada segon li passen coses i si no ell les cerca. Definitivament és un personatge corrupte i sincer que no deixa indiferent a ningú. 

Aquest llibre el tenim com a novetat al nostre espai Collbató Negre. 
Al blog de Collbató Negre podeu llegir una entrevista amb Claudio Cerdán
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC