22 de gener 2014

Avui us recomano: La cursa d'Anglaterra d' Ana Campoy


Enzo Ferrari, Vicenzo Lancia, Jules Verne o el mateix Thomas A. Edison qui podria englobar aquests grans personatges en una novel·la, i perquè no, negre. Doncs aquesta ha estat Ana Campoy. Què en podríem dir de Campoy? És escriptora i periodista, a més de llicenciada en Comunicació Audiovisual, i li fascina la literatura infantil i juvenil.
Les seves primeres novel·les foren publicades al 2011 i porten per títol: Els deus ocells Elster i El xíling de plata publicats per l’editorial Edebé.
Aquesta col·lecció de llibres ens parlen de l’AlfredHitchcock i l’Agatha Christie sent joves i amics; i tots dos creen l’agencia de detectius Miller & Jones.
Concretament, el llibre La Cursa d’Anglaterra també forma part d’aquesta col·lecció. Un llibres per nens i nenes a partir de 6 anys i fins a 13. La cursa d’Anglaterra gira al voltant d’aquesta cursa d’automòbils tant famosa que es feia a principis del segle XX a Anglaterra, protagonitzades pel famós malvat estado
unidenc Thomas A. Edison i l’anglès Monty Bohermer. Al principi del llibre, ja tenim una mica de preludi de per on va la novel·la però en sí no dóna gaires pistes. Amb els altres personatges famosos, l’Alfred i l’Agatha que són els investigadors se’ls presenta un enigma que aniran resolen a partir de les pistes que aniran trobant.
En fi, és una novel·la per nens i nenes molt fàcil de llegir, amb un llenguatge molt entenedor, que t’enganxa i a partir d’aquest món es pot començar a introduir als nens i nenes en el món de la literatura negre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC