22 de febrer 2014

Avui us recomano: Intriga a la fàbrica de paraigües d'Antonio G. Iturbe i Alex Omist

Intriga a la fàbrica de paraigües de Atonio G. Iturbe i Alex Omist formen part de la col·lecció de dos detectiu famosos arreu del món, coneguts com l'Inspector Sito i el seu ajudant Mai Tinc-Po. Aquest llibre que us recomanem és infantil, molt recomanable de cara a primers lectors, per edats entre 5, 6 i 7 anys. Les històries d'aquests dos detectius estan publicades per l'editorial edebé.
Concretament, Intriga a la fàbrica de paraigües llença directament als petits lectors al món negre, aquell que els encanta i el de l' investigació. En aquest conte l'Inspector Sito i en Mai Tinc-Po hauran de descobrir qui ha trencat la màquina de fer paraigües i arrel d'anar preguntant i trobant pistes descobriran el culpable de tota aquesta trama.
Aquest llibre forma part de l'espai que tenim dedicat a Collbató Negre, però de cara als més petits. A part de tenir els llibres de l'Inspector Sito i en Mai Tinc-Po; també en trobareu d'altres com els de l'Agatha Mistery (editorial La Galera) o els de Les aventures d'Alfred & Agatha (editorial Edebé).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC