16 de novembre 2006

Avui us recomano: L’estiu de l’anglès de Carme Riera


“Em demana que l’hi expliqui tot perquè si no és així no voldrà encarregar-se del cas. Accepto la seva proposta i li escric començant des del principi perquè tingui notícia sencera de la meva persona. Em faig càrrec fins a quin punt necessita conèixer tots els aspectes, inclús els més mínims o superflus, ja que en algun d’ells podria trobar-se la clau per augmentar una bona defensa.”

[L’estiu de l’anglès, Carme Riera. Ed. Proa, p 9]

Carme Riera escriu aquest llibre, L'estiu de l'anglès, en quinze dies, i està basat en una agent immobiliària casada del seu precari anglès decideix fer una curs intensiu a l’estiu de lingüística a Anglaterra, i aquest acaba sent tot el contrari. Sobretot si et trobés en un poble de mala mort com Ledbury i estàs a les ordres de la terrible professora Grosse. La protagonista s’ho pren amb bon humor, però no renuncia a prendre’s la seva venjança.
Deixant de banda la seva última novel·la, Carme Riera es dóna a conèixer l’any 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora, que és un recull de contes que no ha deixat de reeditar-se. N’ha publicat moltes més de novel·les, i en la Biblioteca en tenim unes quantes:

La meitat de l’ànima
Dins el darrer blau
Epitelis tendríssims
Por el cielo y más allá
Jo pos per testimoni les gavines
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC