18 de desembre 2013

II Edició del Repte literari: “Cruce de Caminos Negro y Crimimal”

El Blog de Cruce de Caminos d'en David Gómez ens proposa un repte literari. És un desafiament negre, ens referim a que has de fer ressenyés sobre novel·la negra en el teu blog, com a mínim unes 15, fent referència a les obres d'autors nacionals o a estrangers.
L'objectiu d'aquest blog és fomentar la lectura, sobretot la de novel·la negra. A més de crear una xarxa de blogs de novel·la negra, i compartir ressenyés per donar a conèixer nous escriptors, velles novel·les, editorials negres i criminals. Per últim, Cruce de Caminos ens mostrarà blogs negres i criminals, que estan implicats en aquest tipus de lectures. I amb tot aquest rebombori provocar que les xarxes socials es parli de novel·la negra. Sobretot perquè la Biblioteca de Collbató participa activament en el projecte de Collbató Negre, un certamen de novel·la negra i criminal que tindrà lloc al mes de març.

Nosaltres us volem deixar un enllaç per tal que vosaltres hi pogueu participar.

http://crucesdecaminos.blogspot.com.es/2013/12/ii-edicion-del-reto-literario-cruce-de.html?utm_source=hootsuite&utm_campaign=hootsuite


1 comentari:

David Gómez Hidalgo ha dit...

Benvinguts i gràcies per donar veu al repte que crec és molt interessant.
A veure si seguidors de la vostra biblioteca i lectors-ressenyadors de novel.la negra s'animen a participar.
I ep, sense límits, si són 5 lectures, són 5 lectures i seran molt benvingudes.

Salut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC