17 de setembre 2010

Agnès Rotger i Nadia Ghulam guanyadores del Premi Prudenci Bertrana


El lliurament del Premi Prudenci Bertrana va tenir lloc ahir a l'Auditori de Girona i es va donar a la novel·la El secret del turbant. Aquest cop s'ha atorgat a dues joves escriptores, una d'elles la protagonista del llibre, Nadia Ghulam, una jove afganesa que per culpa d'una bomba va resultar desfigurada als 8 anys, es va haver de fer passar per un home per a poder sobreviure. L'altre escriptora, Agnès Rotges, és periodista i col·labora amb les revistes Sàpiens i Descobrir, i fins ara havia escrit llibres infantils i pràctics com Viatjar amb nens, Ja sóc mare, Vull adoptar, entre d'altres títols. El llibre sortirà publicat el 25 de novembre per l'editorial Columna.
D'altre banda, el finalista ha estat Xevi Sala amb la novel·la Les causes perdudes. L'any passat el va guanyar Màrius Carol amb la novel·la L'home dels pijames de seda i l'altre ho va fer la Sílvia Soler amb Petons de Diumenge.
Els altres premis que es van donar ahir a la nit foren el Miquel de Palol de poesia donat a Pepa Úbeda per "La meua frontera", el Carles Rahola d'assaig a Sam Abrams per Llegir Maragall, el Cerverí a Els Amics de les Arts per la canço Reykjavik i el Lletra per a les webs de literatura catalana com Mapa literari català 2.0 i la Geografia literària dels Països Catalans, per últim, el premi de literatura juvenil va quedar desert.
Si cerqueu més informació la podeu trobar a:
"Una víctima dels talibans guanya el Prudenci Bertrana" escrit per Ernest Alost a "elperiòdico.cat"
"Agnès Rotger i Nàdia Ghulam guanyadores del 43è Prudenci Bertrana" escrit per Xavier Pi a "aragirona.cat"
"Agnès Rotger i Nàdia Ghulam guanyen el Prudenci Bertrana relatant el Kabul dels talibans" escrit per l'equip de redacció de Vilaweb Notícies


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC