06 d’abril 2010

Avui us recomano: El Celler de Noah Gordon


Aquest mes la Biblioteca recomana Llibres per gaudir de la lectura, avui us aconsellem El Celler de Noah Gordon, un llibre suau, escrit amb un llenguatge natural amb el qual us aportarà un dels molts plaers de la vida, el gust pel vi i les seves terres. Tot seguit llegireu una petita introducció de la novel·la:
"El dia que tot va canviar, en Josep treballava al vinyar Mendes, i cap a mig matí ja s'havia submergit a l'altra per arrecar-ne les branques seques que havien carregat la fruita veremada el mes d'octubre, quan cada gra de raïm tenia tant de suc com una dona madura..."
[El Celler, Noah Gordon. Ed. Roca Editorial, p 17]
La sinopsi del llibre ens diu que la història comença a França, concretament al Llenguadoc a finals segle XIX. El protagonista, en Josep Álvarez, descobreix de la mà d'un viticultor francès l'ar de l'elaboració del vi, després d'aquest moment la seva vida restarà dominada per aquesta passió. Si teniu ganes d'aprofundir més en aquesta novel·la podeu consultar la següent URL: http://www.elceller-noahgordon.com/; ella mostra les últimes novetats d'en Noah Gordon.

També a la biblioteca teniu d'altres títols disponibles com:

El Médico
El Chamán
El último Judío
La Doctora Cole
El Rabino
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC