03 de novembre 2007

NOVEMBRE I LA NOVEL•LA GASTRONÒMICA


La Biblioteca de Collbató i el “Racó de la Cuina”, on tots aquells que estigueu interessats en aquest art, podeu venir a fer una ullada i preparar els vostres plats preferits. A més, durant aquest mes podreu trobar llibres que parlen o tenen relació amb la cuina. Són els següents:
Fruita del temps, Josep Pujol
Afrodita, Isabel Allende
El huerto de mi amada, Alfredo Bryce Echenyque, Desayuno con diamantes, Truman Capote,
Desdejuni a can Tiffany, Truman Capote
Melocotones helados,Espido Freire,
Como agua para chocolate, Laura Esquivel.
Las normas de la casa de la Sidra, John Irvin,
Chocolate, Joanne Harris,
La Taronja mecànica, Anthony Burgess,
Aquell gust agre de l'estel, Robert Saladrigas,
Cinc quarts d'una taronja, Joanne Harris
L'illa de les taronges, Jaume Fuster,
Tomates verdes fritos, Fannie Flagg,
Los Buscadores de conchas, Rosamunde Pilcher,
Tomillo silvestre, Rosamunde Pilcher.


A més podeu trobar llibres de cuina com:

Mis recetas favoritas de Karlos Arguiñano
La pastelería de Eva Arguiñano
Pintxos y tapas de Karlos Arguiñano
Los Fogones de José Andrés
Cocina con más corazón. Nuevas recetas del programa Por la mañana de Inés Ballester
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC