17 de maig 2006

Avui us recomano: Rusos d' Edward Rutherfurd

Aquesta novel·la fou escrita l’any 1991 per Edward Rutherfurd. L’autor va nèixer a Salisbury, Anglaterra, i estudia a Cambridge University i Stanford University a California. Adquireix la seva popularitat a partir dels llibres London i Sarum. La història de Rusos és un viatge al cor de Rússia que comença l’any 180, on els primers eslaus eren poc més que una tribu que existia molt primitivament en regions solitàries. En aquesta història es poden observar varies generacions de famílies, que van modifiquen la seva vida a partir de les invasions dels tàrtars, doblegant-se sota el govern tsarista i finalment, obeeixen als revolucionaris.

Què en diuen de l’obra els diaris?

"The novel manages to capture and convey the vastness of Mother Russia, her history and her potential." Boston Sunday Herald

¿Se puede narrar la historia entera de Rusia, desde sus orígenes hasta la actualidad, como si fuera una gran novela? Eso es lo que hizo en 1991 el escritor británico Edward Rutherfurd en la monumental Rusos -que EL PAÍS ofrece en dos volúmenes, Rusos I y Rusos II-, estructurada como una larga saga familiar cuyos miembros viven los variados acontecimientos de la historia rusa.
El País
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC