09 de març 2005

Albert Sánchez Piñol visitarà Esparreguera

El dia 30 de març a les 22h a Can Pascual (c/ cavallers, 26), Esparreguera, tindrà l'honor de visitar-nos l'autor de La pell freda, Albert Sánchez Piñol. Vindrà a presentar el seu llibre i a moderar el debat que es fa en l'activitat del Club de Lectura que organitza cada mes la Biblioteca d'Esparreguera Beat Domènec Castellet.

"Quan el van desembarcar a la platja, el va sorprendre que
l'únic habitant de l'illa no sortís a rebre'l"

D'aquesta manera comença La pell freda és una novel·la plena d'intriga i d'aventura, la història d'un jove irlandès decepcionat, d'haver lluitat per la independènvia del seu país. El desamor polític el dur a exiliar-se a l'hemisferi sud, en un illot minúscul on haurà de treballar d'oficial atmosfèric. Ben aviat, patirà l'atac d'uns mostres marins i no tindrà altre remei que refugiar-se al far, on haurà de conviure per força amb l’esquerp Batís Caffó i un exemplar domesticat de la mateixa espècie dels monstres marins. En aquest instant, és on realment comença el procés de la novel·la. En definitiva, l'essència de l'obra resideix en el procés mental dels personatges, les seves relacions, directes o amb l'entorn, i la seva manera d'afrontar la realitat de la situació, en la que estant endinsats.
D'altra banda, de l'edició original, escrita en català se n'han fet 11 edicions, a més s'ha de sumar aun inesperat èxit de llicències internacionals, ja que se n'han contractat 11 traduccions i vuit editorials més l'esperen, i finalment dir que a l'autor li plouen elogis de tot arreu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC