24 de gener 2005

Vine a conèixer les capitals del món, la cuina del Ferran Adrià, Catalunya... entre d'altres dvd's

Tens ganes de conèixer? Què vols saber que encara no sàpigues? A la Biblioteca no només tenim llibres sinó que des de fa uns mesos cap aquí tenim dvd's i cd's. A continuació us indicarem el que hi podeu trobar.

Coneixeu la cuina del Ferran Adrià? Si la resposta és incorrecte a la Biblioteca i podeu trobar les seves receptes amb el col·leccionable La Cuina fàcil d'en Ferran Adrià.

Quina ciutat del món encara no heu visitat? A la Biblioteca tenim dvd's de París, Londres, Nova York, Amsterdam, Florència, Roma, Venècia, Praga, Río de Janeiro, Istanbul, Hong Kong, Edimburg, Sant Peterburg, entre d'altres.

Heu viatjat per Catalunya? Els dvd's de les comarques de Catalunya us hi esperen.

Teniu la curiositat per a conèixer la vida dels grans homes que han canviat el món? Doncs, trobareu la biografia d'en Bill Gates, Yasser Arafat, Mussolini, Pablo Picasso, Mick Jagger, Henry Ford, Malcom Forbes, Enzo Ferrari, i molts més.

Quins anys aquells? Com no, els anys de la Transició. Podreu conèixer com fou l'execució de Puig Antich i Heinz Chez, La mort de Franco, les primeres eleccions democràtiques, o, fins i tot, la detenció dels 113.

Per als més petits de la casa:

Podeu trobar la col·lecció de dvd's dels Teletubbies, i una de contes com el de la Caputxeta vermella, Hansel i Gretel, El gat amb botes, Blancaneus, la Ventafocs, i molts més contes.

Per aquells nens que ja tenen més de 7 anys hi ha la col·lecció de les aventures d'en Jacques Cousteau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC