30 d’agost 2004

Llibre recomanat: La Hermandad de la Sábana Santa

Una de les novel·les que està fent furor, després del conegudíssim Codi Da Vinci és La Germandat del Sant Sudari, un dels llibres en literatura espanyola que està batent records, ja que es troba en la seva vuitena edició.
L’autora, la periodista Julia Navarro ens revel·la en la seva primera novel·la els secrets del Sant Sudari, una intriga ambientada en la ciutat italiana de Torí. El Sant Sudari representa la imatge de Jesús de Nazaret, segons descriuen les Escriptures. No obstant, aquest Sudari es troba a Torí des de 1578, i es pot veure en exposició un cop per cada generació.
Pel que fa al llibre, l’autora endinsa al lector en una intriga en la ciutat de Torí, quan un nou incendi assola la catedral de la ciutat italiana. Al mateix temps apareix un mort que li han tallat la llengua. Aquest dos successos són els que desencadenen la investigació policial del departament d’art, secundats pel cap del departament, Marco Valoni i la bella doctora en història de l’art, Sofia Galloni. Els capítols del llibres estan alternats entre la vida actual i el passat basat amb els inicis de la veneració del sudari i la història dels templers. L’autora dóna forma a una història protagonitzada per homes cultes, poderosos dins del món de les finances, també i surten cardenals i personatges poderosos de l’església.
Una magnífica història que mantindrà amb l'ànim en suspens al lector.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC