27 de setembre 2007

Avui us recomano: Como agua para chocolate de Laura Esquivel


“La cebolla tiene que estar finamente picada. Les sugiero ponerse un pequeño trozo de cebolla en la mollera con el fin de evitar el molesto lagrimeo que se produce cuando uno la está cortando. Lo malo de llorar cuando uno pica cebolla no es el simple hecho de llorar, sino que a veces uno empieza, como quien dice, se pica, y ya no puedo parar.”

[Como agua para chocolate, Laura Esquivel. Ed. Mondadori, p 11]

Els protagonistes són la Tita i en Pedro, dues persones que s’estimen però que no poden estar junts. Per això, Pedro es casa amb la germana d’ella, la Rosaura, per estar a prop d’ella. El llibre està marcat per les receptes, són les que marquen l’estat d’ànim de la protagonista. És una obra exultant que s’ha convertit en el majors èxits de la literatura llatinoamericana fins a convertir-se en pel·lícula.

Aquests i molts d’altres llibres podeu trobar a la biblioteca.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC