30 de maig 2005

Pau Arenós ens presenta un llibre amb ironia de l'origen de les receptes populars

El conegut periodista, Pau Arenós, ens presenta un llibre de l'origen de les receptes populars. L'autos no ens mostra la manera de cuinar, sinó els origens dels plats quotidians com el pa amb tomàquet, la paella, el xató, fins i tot el croissant i l'allioli.
El llibre es titula "La memòria dels plats" i està publicat per Ara Llibres.

Aprofitant la publicació d'aquest llibres voldria recordar als usuaris de la Biblioteca que poden trobar el Racó de la Cuina amb una Guia de Lectura Culinaria. Aquest racó està format per llibres de receptes de cuina i també de vins, es pot trobar cuina de Catalunya, Espanya i de diferents països del món. No obstant, també i teniu llibres de personatges mediatics com "Cuina x solters" d'Ismael Prados i un dels últims llibres de receptes del Karlos Arguiñano "Mis Recetas Favoritas".

Per a més informació, us convidem a fer una visita a la Biblioteca.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARXIU DEL BLOC